Dugnadssalg

Selg på dugnad for laget, klubben eller foreningen din!

______________________

Vi som jobber i "Fra fjord og fjell" er selv aktive i klubb og foreninger. Et tilbakevendende problem er klubbkassene ofte er tomme når man ønsker å gjennomføre aktiviteter hvor alle får delta! Da igangsettes gjerne loddsalg og dugnad. Loddsalg er ofte krevende. Det er mange regler og lover rundt loddsalg. Du må skaffe premier og sørge for å få inn pengene i etterkant. Heldigvis er det en enklere måte å tjene mer penger på. 

Vi i "Fra Fjord og Fjell" ønsker å hjelpe deg og ditt lag, klubb eller forening. Derfor har vi satt sammen pakker med våre mest populære spekepølser som du kan selge. Gode spekepølser er populært og vi får gode tilbakemeldinger. 

______________________


"Vi brukte Facebook sidene våre og i løpet av kort tid hadde vi solgt alt til familie og venner. Pengene brukte vi til hotell til alle i koret." 

Kari, 65 - synger i kor. 

"Veldig gode spekepølser. De forsvant fort. Burde bestilt fler. Pengene kom godt med. Nå kan vi sende hele laget til sønnen min på turnering uten at vi foreldre må betale noe ekstra for det." 

Knut 42 - lagleder og far til Elias 8 år. 

______________________

Alle bestillinger over 125 pakker leveres fraktfritt. Ellers er frakt 500 kr i Sør-Norge og 1000 kr i Nord-Norge. 

*Klubben/Laget må selv sette sammen pakkene når de ankommer, nødvendig utstyr som cellofan/svart boks og silkebånd kommer sammen med pølsene. Da setter man sammen 3stk pølser , legger de i cellofan/boks og deretter pynter med bånd!

 

 

Det er enkelt å komme i gang!

- Velg antall pakker. Og om dere ønsker

- Send dette med en organisasjonattest, kontaktinformasjon og ønset leveringsdato til admin@frafjordogfjell.no 

 

BILDET UNDER ER ETT EKSEMPEL PÅ PLAKAT!