Om oss

Gjennom høy fokus på de beste produktene fra fjord og fjell i Norge ønsker vi å leverer gode matopplevelser til alle matelskere!

__________________________________

Vår visjon er å være en aktør som støtter lokale produsenter av norske kvalitetsprodukter, og som sørger for at disse produktene blir tilgjengelig for alle!

Vi satser hardt på kvalitet, gode avtaler og løsninger. For oss handler det ikke bare om tall og resultater, men mer om lokalsamfunnene -det skal være godt å være norsk! Og vi har derfor brukt mye tid på å gjøre norsk tradisjonsmat tilgjengelig både for private i vår nettbutikk, men også som grossist for lokale butikker og utsalgssteder.

Noe av det som kanskje skiller oss fra mange andre er at vi har vårt eget speke-merke; Fjord og fjellmat! Dette er våre pølser hvor vi selv har vært med å utvikle smakene sammen med våre samarbeidspartnere, dette er grunnen til at vi startet med smaksgaranti -noe vi også har utvidet til alle andre produkter vi selger!

Et annet viktig område for oss er å støtte lokalsamfunnet gjennom vårt tilbud dugnadssalg, dette er et tilbud rettet mot lag og foreninger som har økonomiske mål som de ønsker å nå. 

__________________________________

Våre bestselgene produkter

Gavepakker: Vi leverer firmagaver, julegaver etc. i flere prisklasser. Om du ønsker andre kombinasjoner av våre produkter i en unik pakke, trykk her!

 

Spekepølse:  Rødvinspølse, Baconpølse, Hvitløkspølse, Krydderpølse, Choritzopølse, Elgpølse, Reinsdyrpølse og Hvalpølse.
NYHET : Pepperonipølse og Bodpølse Chili/Paprika

 

Gele: Aquavitgelè, Blåbærgelè, Bringebærgelè, Granskuddgelè, Jægergelè, Kreklinggelè, Multegelè med Cointreau, Rognebærgelè og Tyttebærgelè.

 

Laks: - Røkt pilegrimslaks; en blanding av speket og røkt laks etter vår egen hemmelige oppskrift.
- Vikinglaks; gravet etter gammel oppskrift, for så bli røyket med bøkespon.
- Varmrøkt skjærgårdslaks; krydret etter gammel oppskrift fra kysten, varmrøkt i flere timer, toppet med skjærgårdskrydder.

 

Tilbehør:  Ølsprøtt, Krydderblandinger, Eplemost fra Hardanger, Honning, Flattbrød, Skjenning.

__________________________________

 

 

Bent Ottervik - Daglig leder

Bent har over 30 års errfaring fra faget med stor kompetanse og kjennskap til kvalitetsprodukter fra hele landet.

Ta kontakt med Bent : TRYKK HER!